назад
07.02.2023

Среща на Съветниците на пазара BEAM

DSP, в качеството си на съветник на пазара BEAM, имаше удоволствието да участва в първата по рода си среща на Съветниците на пазара BEAM, организирана по покана на г-н Маньо Моравенов, изпълнителен директор на БФБ.
На срещата бяха споделени изключително ценни и интересни данни от изминалата 2022 г., която макар и трудна, беше успешна за пазара BEAM.
Настоящата 2023 се очертава също предизвикателна година, но същевременно и с нарастващи възможности, като се очаква прагът за набиране на капитал, през улеснените правила на BEAM, да достигне 12 милиона евро, а активните инвеститори, които към настоящия момент са над 10 000, да нараснат многократно, като към тях се добавят и чуждестранни такива.
Нашият BEAM екип, в сътрудничество с утвърдени инвестиционни посредници, продължава да разширява практическия си опит с компании, които са успешно допуснати и оперират на пазара BEAM, като имаме готовност да консултираме и подкрепим компаниите, които тази година имат желание да участват на пазара BEAM.