назад
20.06.2017

DSP участва в Петата Международна Козметична Конференция – 2017

От 08 до 11 Юни 2017 г. във хотел “Самоков”, к.к. “Боровец”, се проведе Петата Международна Козметична Конференция – 2017, организирана от бизнес дамата и “Първата дама на козметиката” – г-жа Лина Маймарова. На конференцията присъстваха 350 от най-добрите в бранша – терапевти и собственици на бюти и СПА центрове от цялата страна, мастер демонстратори от Франция, Китай, Италия, участници и делегати от Балканите и Русия.

Като лектор и модератор на правния панел беше поканена адв. Невена Стайкова – управляващ съдружник в Адвокатско Дружество Димитрова, Стайкова и Партньори (www.dsp.bg), която говори по темата “Лукс или минимизиране на рисковете в отговор на Европейските стандарти”.

В рамките на панела адв. Стайкова представи пред участниците основните направления в приетия от Европейската комисия Европейски стандарт – Професионални услуги за красота. Изисквания и препоръки за предоставяне на услугата. В презентацията се обърна специално внимание на изискванията за защита на личните данни и регистрация на администраторите на лични данни по ЗЗЛД.