назад
31.10.2016

DSP отпразнува петнадесетия рожден ден на „Крайбург България“

През месец септември тази година Адвокатско дружество „Димитрова, Стайкова и партньори“ беше официално поканено да отпразнува петнадесетата годишнина на своя дългогодишен клиент и партньор „Крайбург България“ ЕООД. Дружеството е създадено през 2001 година като дъщерно дружество на световно познатия в производството на каучукови смеси холдинг Крайбург, в който работят 1800 работници и служители и с централа, находяща се в Германия. На празненството бяха поканени представители на ръководния орган на немския холдинг, а служителите на българското дружество бяха удостоени с грамоти в знак на благодарност за лоялната работа за „Крайбург България“ ЕООД през годините. От екипа на Адвокатско дружество „Димитрова, Стайкова и партньори“ на празника присъстваха адв. Данила Шиклева, адв. Биляна Димитрова и мл. адвокат Радина Банова.

През дългогодишното си присъствие на българския пазар „Крайбург България“ ЕООД успя да си създаде реноме на надежден партньор за своите български и чуждестранни контрагенти. Дружеството продължава да поставя нови предизвикателства пред себе си в стремежа си да отговори на всички изисквания на пазара и на клиентите, като до края на настоящата година  предстои обновяване и въвеждане на иновации в производството на каучукови смеси в завода в Нови Искър.

С благодарност за доверието през годините на съвместна работа Адвокатско дружество „Димитрова, Стайкова и партньори“ желае на „Крайбург България“ ЕООД все така възходящо и успешно развитие!