назад
03.11.2020

Dimitrova, Staykova & Partners се присъединява към мрежата на BattlePass Studio

BattlePass Studio (накратко ВР) е първата организация за създаване на предприятия (още известна и като ‘стартъп студио’), базирана в България и една от малкото работещи в Централна и Източна Европа. Накратко, това е компания, специално създадена за стартирането на други компании/ стартъпи, както и за подпомагането на младите предприемачи в изграждането и развитието на техните екипи и идеи.

 

BattlePass Studio обединява специалисти и компании с редица умения и компетентности, като например: технологии, продуктово развитие, потребителско преживяване & потребителски интерфейс, правни, финансови, маркетингови, управление човешки ресурси. Моделът, по който работи, е съвсем нов- клиентите не плащат само с пари, но и със собствен капитал. Това създава перспектива за дългосрочно партньорство и изравнява стимулите на всички участници. ВР работи с мрежа от компании, предоставящи някои от услугите за портфолиото на стартъпите. Всеки член на мрежата има възможността да инвестира в проектите, в които вярва и които най-добре биха отговорили на профила му. 

 

Като правен консултант на много стартъп проекти, през годините, ние сме си партнирали с различни бизнеси, за да им помогнем в устойчивото и правилното структуриране на дейността им, така че да им осигурим възможност за растеж и правна стабилност. Ние винаги сме се опитвали да гледаме на бизнесите на нашите клиенти като на свои собствени и да даваме всичко от себе си, за да увеличим максимално резултатите на клиентите ни. 

 

При първоначалното представяне на BattlePassStudio, бяхме силно впечатлени от идеята и стойностното предложение, както за стартъпите, така и за доставчиците на услуги. Ние никога не сме били просто правен консултант, който предоставя правни услуги, а напротив ние сме дългосрочен партньор за компаниите, с които работим. В резултат на това, веднага прегърнахме възможността да изграждаме стартъпи и да им помагаме да растат, като същевременно получихме и силна мотивация да инвестираме времето и знанията си в тези млади екипи, пълни с идеи.

 

Ние вярваме, че магията се случва тогава, когато се създават компании, които вдъхновяват и продукти, които всъщност променят към по-добро начина, по който живеят хората. 

Вижте компаниите, по които работи BattlePass Studio, и не забравяйте да ни последвате във Facebook и LinkedIn.