назад

Проекти

Приемаме за наша мисия и кауза да споделяме правните си познания и експертиза извън традиционните отношения на правното консултиране. Това е причината да участваме в различни проекти и инициативи.

Представяме ви някои от последните.

Besco
Besco

BESCO е най-голямата стартъп асоциация в България, която действа като мост между стартиращите компании, частни и институционални инвеститори, правителството и други участници в иновативната индустрия.

BattlePass
BattlePass

BattlePass Studio  е специален проект, който изгражда стартиращи компании и е проектиран, за да обедини на едно място идеи, знания и инвестиции. Като официален правен партньор на проекта, ние помагаме на компаниите да израстват стъпка по стъпка.

BalkanPass
BalkanPass

BalkanPass е технологично общество, чиято цел е да събере предприемачи от Балканския регион на едно място. Споделяме и обменяме знания и контакти, които добавят стойност към общността.

Founders Institute
Founders Institute

Founder Institute е най- големият в света pre-seed акселератор за стартиращи компании. Като ментори и правни партньори, ние участваме ежеседмично в сесии за обратна връзка, предоставяме консултации и подпомагаме участниците в програмата във всяка стъпка по техния път, както по време на програмата, така и след нейното приключване.

AUBG Elevate
AUBG Elevate

Програмата Elevate е акселератор, който е създаден специално за нуждите на AUBG общността. Ние водим менторски сесии с правна насоченост и споделяме професионалния си опит с младите предприемачи.